Cégünk biztonsági szolgáltatásunk részeként vállalja vezetékes és vezeték nélküli kamerarendszer kiépítését, üzemeltetését, monitorozását.

A kamerarendszer telepítése és üzemeltetése fontos része annak, hogy biztosítsa az adott hely biztonságát és megfigyelését. A kamerák lehetővé teszik az események valós idejű megfigyelését, valamint a rögzített felvételek archiválását a jövőbeli ellenőrzéshez.

A kamerarendszer telepítése előtt felmérjük az Ön igényeit, megvizsgáljuk a helyi adottságokat, hogy a legoptimálisabb megoldást kiválasztva építsük ki a legmodernebb IP alapú biztonsági megfigyelő kamerarendszert. Fontos megvizsgálni az adott hely igényeit, hogy meghatározhassuk, mennyi és milyen típusú kamerákra lesz szükség.

Miután a telepítés megtörtént, a kamerák üzemeltetését is szükséges biztosítani. Ez magában foglalja a kamerák rendszeres ellenőrzését, javítását vagy cseréjét, ha szükséges. Az adatok archiválása is fontos része az üzemeltetésnek, hogy biztosítsuk a jövőbeli ellenőrzések lehetőségét.

Hikvision

A kamerarendszer weboldalon és mobilapplikáción keresztül is elérhető, ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról is ellenőrizzék a kamerák által rögzített felvételeket.

Riasztás esetén Ön e-mailben, vagy akár push üzenetben is értesülhet a riasztás tényéről, amihez az adott időpillanatban készült képet is megtekintheti. Lehetőség van riasztási esemény esetén videórögzítésre is, amihez egy rögzítőberendezés (NVR) kiépítése szükséges.
A kamerarendszerhez igény szerint videorögzítő berendezést is ajánlunk, amit szintén a vállalkozásának a telephelyén építünk ki. A videorögzítő eszköz akár több hetes időtartamban is képes tárolni a kamerák felvételeit.

Amennyiben érdeklődik a biztonsági kamerarendszer kiépítés szolgáltatásunk iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy konzultációt követően meg tudjuk kezdeni a rendszer kiépítését, és menedzselését.