KIK VAGYUNK.

Mi, a VIZSNYAI Informatikánál, az informatikai rendszerek hatékony és zökkenőmentes működtetését tűztük ki célul.

A VIZSNYAI Informatika fő tevékenysége az IT rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás, rendszerkarbantartás és informatikai tanácsadás nyújtása a Budapest és környékén lévő kis- és középvállalkozások részére.

Cégünk szakemberei több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a kis- és középvállalkozások informatikai rendszereinek tervezésében, bevezetésében és üzemeltetésében.
Igyekszünk az Ön informatikai rendszerét a legmegbízhatóbban és hibamentesen üzemeltetni, legyen szó akár Microsoft vagy Linux alapú rendszerekről, felhős technológiákról, vagy virtualizációs megoldásokról. Folyamatos munkamenetet biztosítunk, hogy egy percre se essen ki a termelésből, amely elengedhetetlen a vállalat sikeresen működéséhez.

A rendszerek állapotának figyelését és a biztonságos adatkezelést is biztosítjuk, hogy az Ön cége könnyedén tudja ellátni a feladatait.

A vállalatok számára folyamatos támogatást nyújtunk a rendszerek működtetése, karbantartása, fejlesztése és optimalizálása terén. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a vállalati felhasználókkal, hogy megértsük és megoldhassuk az ő igényeiket, valamint biztosítsuk az üzleti folyamatok zavartalanságát.

IT üzemeltetésre fókuszáló cégként biztosak vagyunk abban, hogy a vállalati informatikai rendszerek hatékony és zökkenőmentes működtetése hozzájárul a vállalat hatékonyságának és a felhasználói elégedettségnek növekedéséhez.
Mi a vállalati informatikai rendszerek üzemeltetésének szakértői vagyunk, és örömmel segítünk Önnek és vállalatának is.

Keresse fel bennünket, és tapasztalja meg az IT üzemeltetés hatékonyabb és gördülékenyebb működését!

MEGFELELŐ IT TÁMOGATÁS A VÁLLALKOZÁSÁHOZ.

Sorra problémákba ütközik? Elégedetlen a jelenlegi rendszergazdájával? Vagy egyszerűen csak fejlesztene, és a legjobbat keresi?
Mi azon fáradozunk nap mint nap, hogy a vállalkozások informatikai rendszerét a legmegbízhatóbban és hibamentesen üzemeltessük.
Legyen szó akár Microsoft vagy Linux alapú rendszerekről, felhős technológiákról, vagy virtualizációs megoldásokról, ránk számíthat!
Fontos számunkra, hogy a munkatársaink rendelkezzenek a megfelelő gyártói minősítésekkel, ezzel is igazolva azt az ügyfeleink részére, hogy naprakész tudásukkal a legmegfelelőbb megoldást adják a felmerült igényekre és problémákra.
A nemzetközi minősítések mellett folyamatos képzésekkel tartják szinten a tudásukat, és ismerik meg a legújabb technológiákat. A mai világban egyre több cég fektet abba, hogy informatikai rendszere a lehető leghatékonyabb legyen.
Ön azért van itt, mert ugyanígy gondolkodik és szakértőkre bízná ennek a komoly feladatnak a megoldását?
Akkor a legjobb helyen jár!

Cégünk tagjai több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Microsoft és Linux rendszermérnökök, akik a kis- és középvállalkozások informatikai rendszereinek tervezésében, implementálásában és üzemeltetésében segítenek. Ezért biztos lehet benne, hogy informatikai rendszere a lehető leginkább szakértő kezekbe kerül.

Mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyféligényeket tartjuk szem előtt, legyen az akár egy teljesen egyedi megoldás. Fejlessze velünk informatikai hátterét!
Számunkra fontos a bizalom, ezért annak érdekében, hogy meggyőződhessen szakértelmünkről, most díjmentes árajánlatkérést biztosítunk az Ön számára!

NAPRAKÉSZ IT.

A nemzetközi minősítések mellett folyamatos képzésekkel tartják szinten a tudásukat, és ismerik meg a legújabb technológiákat. A mai világban egyre több cég fektet abba, hogy informatikai rendszere a lehető leghatékonyabb legyen.
Ön azért van itt, mert ugyanígy gondolkodik és szakértőkre bízná ennek a komoly feladatnak a megoldását?
Akkor a legjobb helyen jár!

0
Elégedett ügyfél
0
Sikeres projekt
0
Elfogyasztott kávé
Vizsnyai Informatika

IT rendszerüzemeltetés.

Rendszergazda szolgáltatás.