Microsoft 365 – A komplex irodai megoldás

Növelje cége hatékonyságát, tegye biztonságossá üzletmenetét és egyszerűsítse az IT-felügyeleti teendőket a Microsoft 365 üzleti megoldással!

A Microsoft legújabb szolgáltatáscsomagja teljes körű megoldást nyújt a kis- és középvállalkozásoktól egészen az enterprise nagyvállalatokig. A 300 fő alatti cégeknek a Microsoft 365 Business csomagot, a 300 főnél nagyobb vállalatok részére pedig a Microsoft 365 Enterprise megoldásukat kínálják.

Egy csomagban tartalmazza a Microsoft legjobb megoldásait a kis és középvállalkozások számára, igen kedvező áron, mely felhasználónként és havonta fizetendő.

A Business csomag egyesíti a Windows 10-et, az Office 365 Business Premium-ot és a Microsoft Enterprise Mobility + Security-t . Ezekkel a termékekkel lenyűgöző mobilitást tesz lehetővé, mindezt úgy, hogy a biztonság miatt sem kell aggódni és az eszközmenedzsment is leegyszerűsödik.

A csomag tartalma:

Windows 10
Windows 10 Pro (upgrade licensz: rendelkezni kell Windows 7, vagy 8, 8.1 licenszel)
Windows Defender Security Controls

Office 365
asztali alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint
online szolgáltatások: Exchange levelezés, OneDrive, Skype, Microsoft Teams

EMS – EnterPrise Mobility + Security
Alkalmazások védelme Office mobil megoldások esetén
Windows 10 PC-k menedzselése
Céges adatok célzott eltávolítása a készülékekről

A szolgáltatás részleteiről és az árakról ide kattintva tájékozódhat!

Amennyiben érdeklődik a Microsoft 365 megoldás iránt, akkor keressen minket a megadott elérhetőségeinken, és kérje személyes konzultációnkat!