fbpx
+36 (27) 996-070
+36 (30) 507-5148
info@vizsnyai.hu
IT rendszerüzemeltetés és rendszergazda szolgáltatás kis- és középvállalkozások részére Budapest és környékén

Weboldal készítés, szoftverfejlesztés

Weboldal készítés – gyorsan, hatékonyan!

Még nincsen weboldala?

Teljes körű weboldal ügyintézést és honlapkészítést vállalunk – rövid határidővel.

Figyelünk arra is, hogy weboldala egyedi legyen, emellett gondoskodunk annak mobilra optimalizálásáról is.

Vizsnyai Infomatika - weboldalkészítés

SEO szempontok figyelembevételével dolgozzuk ki az új oldalát, ami annyit tesz, hogy keresőoptimalizálás konfigurálással (SEO) elérjük, hogy honlapja a találati listák elején szerepeljen, és vállalatának megfelelő mennyiségű, releváns megkeresést generáljon. 

Ez manapság már elengedhetetlen követelmény, amire mi is odafigyelünk.
Igény szerint domain és webtárhely adminisztrációval együtt is megrendelheti ezt a szolgáltatásunkat, így nem kell törnie a fejét, hogy mennyi mindent kell még emellett elvégeznie, mi levesszük a terhet a válláról.

Vizsnyai Informatika - weboldal készítés

Csak mondja el igényeit, és elkészítjük a kívánt weboldalát! Lehet az egy bemutatkozó statikus oldal, vagy akár a termékeit, szolgáltatását értékesítő webshop is, nekünk nem okoz gondot a legtöbbet kihozni belőle.

Munkatársaink az Ön vállalkozására szabott, egyedi igények alapján, gyors és hatékony programozással készítik el új céges weboldalát a web- és szoftverfejlesztés szolgáltatásunk keretében.

Meglévő weboldalát szeretné fejleszteni?

Természetesen szakembereink segítségével lehetőség van a már a meglévő weboldal karbantartására, fejlesztésére, üzemeltetésére is! Az általunk kezelt weboldalak fejlesztésekor olyan modulokat integrálunk, melyek lehetővé teszik, hogy a látogatók tevékenységéről a lehető legtöbbet mutató statisztikai elemzéseket lehessen készíteni.

Vizsnyai Informatika - honlapkészítés

Mit néznek meg a legtöbben? Mire keresnek rá? Hol, mennyi időt töltöttek? Honnan jöttek? Ez csak néhány a számtalan lehetőség közül, amit most az Ön kezébe adunk!

Lehet szó ismert tartalomkezelő (WordPress) használatáról, de igény szerint teljesen egyedi kóddal készített weboldalát is elkészítjük, rövid határidővel. Mindent az igényeknek megfelelően alakítunk ki, és Önnel közösen hozunk döntést, mielőtt valamelyik technológia mellett döntenénk, annak érdekében, hogy a végén tényleg azt kapja, amit elvár. Sőt…többet!

Mindig a legjobbat!

Szakértőink a Vizsnyai Informatikánál a legújabb technológiák alkalmazásával készítik el a kívánt honlapját, így biztos lehet benne, hogy a legmodernebb, legfejlettebb weboldalt kapja majd. Kerüljön versenyelőnybe a konkurenseivel szemben a segítségünkkel! Legyen szó egy statikus tartalomról, vagy egy dinamikus webáruházról, mi a lehető legjobbat hozzuk ki belőle, teljes körű webtárhely és domain kezeléssel együtt.

Nincs más dolga, mint egy egyedi ajánlatot kérni tőlünk, melyet most díjmentesen megtehet!

Árajánlatkérés

Privacy Preference Center