Web- és szoftverfejlesztés - Vizsnyai Informatika

Munkatársaink az Ön vállalkozására szabott, egyedi igények alapján, web- és szoftverfejlesztésgyors és hatékony programozással készítik el új céges weboldalát a web- és szoftverfejlesztés szolgáltatásunk keretében.
Lehetőség van a már a meglévő weboldal karbantartására, fejlesztésére, üzemeltetésére is. Optimális konfigurálással (SEO) elérhető, hogy honlapja a találati listák elején szerepeljen, s önnek megfelelő mennyiségű, releváns megkeresést generáljon. A weboldalaink fejlesztésekor olyan modulokat integrálunk az oldalakba, amik lehetővé teszik, hogy a látogatók tevékenységéről a lehető legtöbbet mutató statisztikai elemzéseket lehessen készíteni. Lehet szó ismert tartalomkezelők (WordPress, Joomla) használatáról, de igény szerint teljesen egyedi kóddal készített weboldalát is elkészítjük. Mindent az igényeknek megfelelően és az ügyféllel közösen hozunk döntést, mielőtt valamelyik technológia mellett döntenénk.

A legújabb technológiák alkalmazásával készítjük el a kívánt honlapját. Legyen szó egy statikus tartalomról, vagy egy dinamikus webáruházról. Az ehhez szükséges domain és tárhely kezelést is teljes körűen intézzük.

Amennyiben érdeklődik a web és szoftverfejlesztés szolgáltatásunk iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és a konzultációt követően a felmerült igényeket figyelembe véve tudunk árajánlatot adni a kívánt weboldal, vagy szoftver elkészítésére.

Privacy Preference Center