fbpx
+36 (27) 996-070
+36 (30) 507-5148
info@vizsnyai.hu
IT rendszerüzemeltetés és rendszergazda szolgáltatás kis- és középvállalkozások részére Budapest és környékén

Tanácsadás, konzultáció

Mérnöki precizitás – az Ön igényeire szabva

Az informatikai rendszer a cége láthatatlan motorja. Ha bármi fennakadás van vele, leállnak munkamenetek, meghibásodás lép fel, ez mind bevétel kiesést eredményez. Ezért a rendszerüzemeltetés és a hozzá kapcsolódó feladatok csakis gondos kezekben vannak a legjobb helyen.

Ezt mi nagyon jól tudjuk.

Vizsnyai Informatika - konzultációEzért szakembereink konzultációs tanácsadás keretében széles körű tájékoztatást nyújtanak az informatikai szakág szinte minden területén. Legyen szó rendszerüzemeltetésről, rendszergazda tevékenységről, hibakezelésről vagy webfejlesztésről. Önnek nem kell aggódnia és keresgélnie a megoldásokat, mi levesszük ezt a terhet a válláról! Munkája során a számítástechnikával kapcsolatban felmerülő kérdéseire válaszolunk, problémák felmerülése esetén gyors és hatékony megoldásokat kínálunk. Ránk bármikor számíthat!

Most vágna még csak bele?

Vizsnyai Informatika - IT tanácsadás

Amennyiben még csak most tervezi vállalkozása irodai számítógépes környezetét kialakítani, vagy meglévő informatikai eszközei, szoftverei elavultak és azok lecserélésén gondolkodik, fontos, hogy a legoptimálisabb informatikai környezetet válasszuk ki az Ön és vállalkozása számára. Mérnökeink olyanná alakítják ki, melyet munkája során szívesen használ és a legtöbb információt nyújtja. Mindezt gyors és egyszerűen kezelhető felületeken. Tehát azt tartjuk szem előtt, ami a legoptimálisabb Önnek!

Már meglévő rendszerét tartaná karban?

Ha már van kiépített informatikai környezete, de szeretné annak felügyeletét a legjobb kezekben tudni, vagy például monitoring rendszerre, vagy hibaelhárításra van szüksége, akkor is bátran forduljon mérnökeinkhez! Cégünk számára nem okoz problémát vállalata informatikai rendszerének teljes körű karbantartása és fejlesztése.  Eszköz- és szoftverbeszerzését is bátran ránk bízhatja!

Vizsnyai Informatika - IT tanácsacsádás

Emellett, egyedi igények alapján kamerarendszer kiépítésre is le

hetőséget biztosítunk. Választhat vezetékes vagy vezeték nélküli megoldások közül, attól függően, hogy mire van igény. Mi megoldjuk.

Amennyiben szeretné igényesen kialakított,

megbízható számítógépes környezetben végezni munkáját, és valódi szakmai háttérrel rendelkező céget megbízni erre a feladatra, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és a tanácsadás szolgáltatásunk keretében megtaláljuk az igényeihez a legoptimálisabb megoldást.

 

Nincs más teendője, mint az alábbi form kitöltésével felvenni velünk a kapcsolatot és szakembereink segítenek megoldani problémáit!

Szeretné Ön is szakemberekre bízni vállalkozása Informatikai hátterét?

KÉRJE DÍJMENTES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Privacy Preference Center