fbpx
+36 (30) 507-5148
info@vizsnyai.hu

Rólunk

A VIZSNYAI Informatika fő tevékenysége az IT rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás, informatikai tanácsadás nyújtása a budapesti és Budapest környéki kis- és középvállalkozások részére

Sorra problémákba ütközik? Elégedetlen a jelenlegi rendszergazdájával? Vagy egyszerűen csak fejlesztene, és a legjobbat keresi?

Mi azon fáradozunk nap mint nap, hogy a vállalkozások informatikai rendszerét a legmegbízhatóbban és hibamentesen üzemeltessük.

Legyen szó akár Microsoft vagy Linux alapú rendszerekről, felhős technológiákról, vagy virtualizációs megoldásokról, ránk számíthat!
Fontos számunkra, hogy a munkatársaink rendelkezzenek a megfelelő gyártói minősítésekkel, ezzel is igazolva azt az ügyfeleink részére, hogy naprakész tudásukkal a legmegfelelőbb megoldást adják a felmerült igényekre és problémákra.

A nemzetközi minősítések mellett folyamatos képzésekkel tartják szinten a tudásukat, és ismerik meg a legújabb technológiákat. A mai világban egyre több cég fektet abba, hogy informatikai rendszere a lehető leghatékonyabb legyen.
Ön azért van itt, mert ugyanígy gondolkodik és szakértőkre bízná ennek a komoly feladatnak a megoldását?

Akkor a legjobb helyen jár!

Vizsnyai Csaba

Vizsnyai Zsolt

Cégünk tagjai több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező 

Microsoft és Linux rendszermérnökök, akik a kis- és középvállalkozások informatikai rendszereinek tervezésében, implementálásában és üzemeltetésében segítenek. Ezért biztos lehet benne, hogy informatikai rendszere a lehető leginkább szakértő kezekbe kerül.

 

Mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyféligényeket tartjuk szem előtt, legyen az akár egy teljesen egyedi megoldás. Fejlessze velünk IT hátterét!

Számunkra fontos a bizalom, ezért annak érdekében, hogy meggyőződhessen szakértelmünkről, most díjmentes árajánlatkérést biztosítunk az Ön számára!

 

Vizsnyai Informatika