fbpx
+36 (27) 996-070
+36 (30) 507-5148
info@vizsnyai.hu
IT rendszerüzemeltetés és rendszergazda szolgáltatás kis- és középvállalkozások részére Budapest és környékén

Kamerarendszer telepítés

Cégünk biztonsági szolgáltatásunk részeként vállalja vezetékes és vezeték nélküli kamerarendszer kiépítését, üzemeltetését, monitorozását. Ezen felül igény szerint a kamerafelvételek menedzselését, a riasztások kezelését is ellátja.

kamerarendszer

Felmérjük az Ön igényeit, megvizsgáljuk a helyi adottságokat, és a legoptimálisabb megoldást megválasztva kiépítjük és üzemeltetjük vállalkozása telephelyén a legmodernebb IP alapú biztonsági megfigyelő kamerarendszert.

A kamerák képei távolról is megtekinthetők, akár számítógépen, akár okos telefonon is. Riasztás esetén Ön e-mailben, vagy akár push üzenetben is értesülhet a riasztás tényéről, amihez az adott időpillanatban készült képet is megtekintheti. Lehetőség van riasztási esemény esetén videórögzítésre is, amihez egy rögzítőberendezés kiépítése szükséges.
A kamerarendszerhez igény szerint videorögzítő berendezést is ajánlunk, amit szintén a vállalkozásának a telephelyén építünk ki. A videorögzítő eszköz akár több hetes időtartamban is képes tárolni a kamerák felvételeit.

Amennyiben érdeklődik a biztonsági kamerarendszer kiépítés szolgáltatásunk iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy konzultációt követően meg tudjuk kezdeni a rendszer kiépítését, és menedzselését.

Privacy Preference Center