IT tanácsadás - vizsnyai.huSokan azt gondolják, hogy ez egy egyszerű dolog, hiszen elég keresni egy rendszergazdát vagy egy informatikust, és már meg is oldódott a gond. Azonban akik körültekintőek, tudják, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy ilyen helyzetben, tisztában vannak vele, hogy ez nem ilyen könnyű, hiszen jól képzett szakemberekre kell bízni egy ilyen fontos projekt megvalósítását.

De akkor hogyan is győződhetünk meg arról, hogy a megfelelő, profi csapatot bízzuk meg, akik a számunkra a lehető legjobb megoldást dolgozzák ki? Nem elég az, hogy találjunk valakit, aki a rendszerhez szükséges informatikai eszközöket, szoftvereket és kiegészítőket biztosítja, és pont. Ugyanis a kiépítés/bővítés során és azután is szükségünk lesz majd szakértő tanácsokra! Fontos, hogy olyan rendszerüzemeltetéssel foglalkozó vállalkozást bízzunk meg informatikai hátterünk tökéletesítésére vagy kiépítésére az alapoktól, akik kellő szakmai háttérrel és hozzáértéssel is rendelkeznek. Hiszen mindig az a cél, hogy a legtökéletesebb megoldást kapjuk, legyen szó web- és szoftverfejlesztésről, Microsoft felhőalapú irodai szolgáltatáscsomag bevezetéséről, vagy akár komplex monitoring rendszer kiépítéséről. Szükséges első körben azt meghatározni, hogy mit is szeretnénk eredményképpen látni a céges IT háttér kialakítása, vagy felfrissítése után. Mik az elvárásaink és hogyan is képzeljük a már kész IT infrastruktúra további üzemeltetésének lebonyolítását. Szükség lesz-e hardver- és szoftverbeszerzésre, csoportmunkák elvégzésére, megfelelő adattárolók beüzemelésére.

Rendszerüzemeltetés - vizsnyai.huHa magunktól nem tudjuk ezeket felmérni, vagy szükségünk van segítségre hozzá, akkor informatikai tanácsadásra is igényt kell, hogy tartsunk. Ez egy igazán komplex folyamat, azonban nem lehetetlen ilyen vállalkozást találni, akik mindezt  vállalják és képesek egy kézben tartani az általunk kért munkafolyamatokat. A piacon rengeteg IT-s cég van, ezért érdemes körültekintően tájékozódni, mielőtt rábízzuk valakire cégünk szívét és motorját.

Mi, a Vizsnyai Informatikánál azon dolgozunk, hogy cége igényeire kialakított, tökéletes megoldást kínáljunk, amivel igazán elégedett lehet, de nem csak Ön, hanem munkatársai is. Felgyorsuló munkafolyamatok, biztonságos háttér a munkavégzéshez, mely nagyban növeli a vállalkozása teljesítményét. Nem hagyjuk cserben akkor sem, ha már beüzemelésre került az infrastruktúra. Utána is számíthat rendszergazdai támogatásunkra, karbantartási feladatok ellátására, ha arra van szüksége, akkor szaktanácsadásunkra, és csak akkor engedjük el a kezét, ha úgy érzi, már minden tökéletesen működik.

Tájékozódjon körültekintően és mindenképpen bízza IT hátterét megbízható szakemberekre!IT rendszer - vizsnyai.hu